Bedung baby moden online dating l'avvenire online dating

Rated 3.85/5 based on 709 customer reviews

aku amik yg 9oz..mengikut kajian kes aku, botol tommee ni BPA free.. anti colic ni maknanya dpt elak dr perut baby kembung...

(cewaaah, ayat cover bg menutup kekurangan duit dlm purse)..seperti biasa aku rambang mata melihat byk pilihan..

huuuhh, ni yg aku rasa kalo aku pandai jahit sume aku nak jahit sendiri jer..

tp apakan daya, ibumu ini jahit lurus pun kantoi.stokin n sarung tgn plg murah dlm rm7 .. kalo pilih yg jenama skit mcm anakku tu, lagi la mahal.. aku rajin survey (maksudnya aku rajin mengular) jd aku berjaya beli stokin 3d yg ada corak katun timbul2 dgn harga 5hinggit sepasang..

smpai en.suami dh warning xbleh beli baju baby lagi.. jd ibu bertukar hobi kepada brg2 baby yg lain cthnya... Aku survey gak brg2 baby kat baby shop berdekatan opis n shopping complex.. ermmm mahal gak ek, walaupun stokin tu guna kain ciput jer.. bak kata org tua dedulu tu, kalo bedung tak jalan kengkang.. heheh)berdasarkan survey aku blanket atau kain bedung baby kat kedai lebih kurang harga dalam rm17 ..

tendangan2 manja dr baby pun dah mula kerap terasa.. (seadanya adalah berdasarkan seadanya duit yg ibu ada dlm purse ni yer, ibu tak kaya jd ibu cuma leh beli brg yg biasa2 jer.. (hehe, istilah seadanya ni mcm len macam la pulak).. (mana tak bising kalo tetiap hari de jer parcel atas nama wife dia ni receive kat opis dia..

blh buat bedung bayi gak.yg bestnya dlm satu pack ada 4helai blanket.. sbb kdg2 baby tak suka kalo puting yg beza dgn puting original iaitu puting ibu sendiri.. maknanya xde bahan kimia la, kira selamat utk baby..pastu pattern puting dia sesuai utk baby yg breastfeeding.. tak perlu beli byk sgt kot sbb akak aku kata nk pinjamkn barut anak dia je nnti.byk beli romper.. busha angry bird yg sgt suweettt..busha ni ada saiz la..

Leave a Reply